Photoshop Express Editare Poze

8.4.986

EDITARE UȘOARĂ ȘI DISTRACTIVĂ DE FOTOGRAFII PENTRU TOȚI
Download APK
4.5/5 Votes: 1,861,290
Developer
Adobe
Updated
Aug 25, 2022
Size
132.08 MB
Version
8.4.986
Requirements
Varies with device
Downloads
100,000,000+
Get it on
Google Play
Report this app

Description

EDITARE UȘOARĂ ȘI DISTRACTIVĂ DE FOTOGRAFII PENTRU TOȚI

Explorați-vă creativitatea oricând realizând un colaj cu Photoshop Express – un editor de fotografii rapid, ușor și distractiv pentru editare poze– utilizat de milioane de oameni creativi. Editați fotografii ca un fotograf profesionist cu acest instrument ușor de utilizat, cu funcții de editare de colaj foto pe dispozitivul dvs. mobil.

Photoshop Express oferă o gamă largă de instrumente și efecte interesante, la îndemâna oricărui fotograf, fie el și amator. Personalizați-vă experiențele cu abțibilduri și efecte de suprapunere, îmbunătățiți culoarea și imaginile cu filtre de aspect, creați un colaj foto, generați meme, faceți retușuri rapide și îmbunătățiți cele mai speciale momente.

EDITARE SELECTIVĂ
Editați o parte dintr-o imagine și lăsați restul neatins pentru a evidenția un subiect, creați contrast demn de un fotograf profesionist sau efectuați o editare de poze coerentă.

VINDECARE AVANSATĂ
Eliminați elementele nedorite și obiectele din fotografii sau dintr-un colaj cu vindecarea avansată pentru a crea un rezultat de care să fiți mândri.

CORECTAREA PERSPECTIVEI
Reparați instantaneu imaginile strâmbe și corectați unghiurile distorsionate ale camerei.

ELIMINAȚI ZGOMOTUL
Îndepărtați granulația, reduceți zgomotul prin filtre de culoare, accentuați detaliile cu acest editor pentru fotografii care surprind cele mai frumoase momente..

APLICAȚI UN EFECT DE ESTOMPARE
Utilizați estomparea radială pentru a amesteca fundaluri și pentru a muta atenția asupra unor subiecți specifici sau filtre de estompare completă pentru a crea mișcare.

PERSONALIZARE CU STIL
Personalizați prin editare poze cu autocolante, meme-uri și legende, stilizați textul cu o gamă vastă de fonturi și layout-uri, adăugați margini, text și ștampilați creațiile cu filigran în orice colaj.

ALEGEȚI DIN SUTE DE ASPECTE, FILTRE ȘI EFECTE DE EDITARE POZE
Cu acest editor, eliminați ceața atmosferică dintr-o scenă, aplicați filtre dramatice pentru poze și reglați ușor temperatura culorii, vibranța și efectele de culoare.
COLAJ FOTO UIMITOR
Creați compilații profesioniste, adăugând layout-uri gata de utilizare și modificând margini și culori.

RETUȘURI LOCALIZATE
Reduceți cu ușurință petele roșii și coșurile din selfie-uri și portrete.

RETUȘĂRII RAPIDE
Ajustați automat contrastul, expunerea și multe altele cu reglajele cu o singură atingere. Tăiați, îndreptați, rotiți pentru layout-uri atrăgătoare și eliminați ca prin magie ochii roșii la oameni și animale din pozele favorite.

IMPORT/EXPORT CALITATIV AL FOTOGRAFIILOR
Încărcați imagini din mai multe surse și formate (inclusiv variante neprelucrate, fără filtre și TIFF) direct pe Facebook, Instagram, Twitter, Flickr și alte platforme sociale sau trimiteți-le prin email, publicați-le pe TikTok, WhatsApp, Facebook Messenger, Telegram, Signal și Line pentru a-i inspira pe ceilalți.

Descoperiți magia fotografiei cu editorul foto Photoshop Express de la Adobe – mândrii creatori ai familiei Photoshop. Creați meme distractive, colaje foto personalizate și abțibilduri.

Termene și condiții:
Această aplicație se va utiliza în conformitate cu Termenii generali de utilizare Adobe http://www.adobe.com/go/terms_ro și cu Politica de confidențialitate Adobe http://www.adobe.com/go/privacy_policy_ro

Images